Vessakylppäriin tuo tunnelmaa se että sen henki lähentelee kylpylää, ja pieniä yksityiskohtia on ripoteltu ympäriinsä tuomaan mausteena mielenkiintoista ihmettelemistä. Käytännöllisyys on myös osa viihtymistä. Niin PS Vita, kuin myös tuiki perinteinen Bilteman kuvasto, löytyy täältäkin vessasta.
Tervetuloa kurkistamaan Anzan vessaan!


27112013308-normal.jpg

Ehkä suurin ja silmää pistävin elementti on tunnelmallinen, sekä nostalginen Etelävaltioiden lippu. Se tuo pitkän istunnon aikana mieleen maaseudun rauhaa, tuoksua, ja sieppaa ajatuksissa mukaan jopa Amerikan yhdysvaltojen sisällissodan seikkailuihin.
Naulakossa roikkuu myös pyöreä, käteen sopiva kotiparturikone. Tuo lisää pyöreyttä niin kulmikkaiden pyyheliinojen rinnalle.
Dermosilin muovipussi on kätevä, ja hieno, pieni roskis.


27112013309-normal.jpg

Joskus voi tarvita vapautumista arjesta. Silloin on hyvä pistää kansimiehen hattu päähän, ja pärskiä vettä naamallensa, kuin oikein kovassa merenkäynnissä! Siksi valkoista, valoisaa väriä tuova, tosi seilaajan hattu sopii vessakylppärin tyyliseen yhdestelmään. HIIO HOI!!

27112013311-normal.jpg

Hauska apinataulu tulee vanhantyylisistä tatuointien maailmasta. Se on siis taidetta, sekä rohkaisee asiansa kanssa saapuvaa ystävää rohkeasti istumaan huoneen valtaistuimelle, vessan sydämmeen, pytylle.

27112013310-normal.jpg

Musta tervasaippua korostaa lavuaarin satunnaista valkeutta, tuo mukavan pienen tervan tuoksun käsien pesun jälkeen. Alla komeutta korostava kotelo tuli saippuan mukana, ja toimii hyvänä telineenä. Se on hieno kotelo!

27112013313-normal.jpg

Autojen maailmaa edustaa tämä kaunis Cadillac Eldorado lavuaarin yllä. Punainen väri, ja amerikan meininki jatkuu siis seinän lipusta lavuaarin päälle.

27112013312-normal.jpg

Vielä viimeiseksi täytyy kehua, kuinka tilaa jää sopivasti kiljuämpärille. Ämpäri antaa käydessään kylppärivessaan uutta elämää. Pulputus vessassa innoittaa odottelemaan päivää, jona poika on valmis, ja saa maistaa kättensä työtä.
Mikäs siellä valmistuessa, kun vessa on sisustettu näin kauniisti.


27112013314-normal.jpg