Muoti on minun mielestä makuasia tänään, kun kerron mieltymyksistäni pukeutumisessa.
Verkkarit, kulahtanut ulkoilutakki, punaiset poskenpäät, epätasainen parta ja nuhjuinen pipo, on toisen laisen pukeutumisen tyyli. Kaikki on enemmän tai vähemmän käytännöllistä, muttta on sentään vaatteet, joihin ei ole tarvinnut ottaa pikavippiä.
Seuraavaksi puvustuksia elämäni varrelta.


970745_10151626868702480_1452970232_n-no

Vuodelta 1967 kesämuotia. Vietnamissa myllertävä Amerikkalaisten nuorten lomailu, toi uudenlaista tyyliä ilmoille.
Tässä keikistelen metsäretkellä,
niin kutsutulla Hamburger Hillillä.
Metsähenkisyys korostuu vihreydessä, huivi on mukava kypärää käyttäessä, ja kengät tyylikkässti kootut, mutta myös käytännölliset viidakossa.

nam-normal.jpg

Nuorisokulttuurista iskenyt PUNK suuntaus on parhaimmillaan juhlien katsotuin koriste.
Taitetut lahkeet särmäävät farkut, punaiset henkselit pitävät housut ylhäällä, ja sivulle kammattu keesi ei tuolloin ollut vielä in, mutta se sentään kertoi ihmisestä jotain.

punk-normal.jpg

Mökkibileet kruunaa kunnon yllätysvierailu. Näillä kuteilla maastoutuu ympäristöön, ja huivit jatkavat teemaa ylös asti.

teror-normal.jpg

On onnea olla töissä talossa jossa vallitsee tyylin harmonia. Kuva valitettavasti harmaa, mutta sininen kauluspaita ja siniset reisitaskuhousut antavat hyvin kuvan siitä että on töissä. Tuo myös mieleen vankilan vaatemaailman, ja tuntuukin kuin lusisi, aitojen takana tuomiotaan.

ty%C3%A4-normal.jpg

Maalais meininkiä. "I hate christmas"-paita, lappuhaalareiden takana on oivallinen tapa kerätä huomiota. Tetsoni tuo kunnioitusta, ja korkeutta.

1461030_10151968500262480_1283210173_n-n

Kiitoksia tätä lukeneille mielenkiinnosta, jos olette päässeet tähän asti. Lopuksi vielä otos ystävien seurassa, teema iltaa viettäessä. Tässä on paljon ideoita ihan normaaliin viikonlopun illanviettoon, juhlissa ja baarissa.
Pitää vielä kehua, että ansaitsin elämäni ensimmäisen missitittelin kyseisen illan aikana.


tyt%C3%B6t-normal.jpg